Fejlfinding

SUPPORT

Har du problemer med at bruge go-eCharger? Brug vores fejlfindingsvejledning, som hurtigt kan hjælpe dig med at få løst eventuelle problemer.

Fejlfindingsvejledning

Når opladeren holder op med at virke, og lysdioderne (LED'erne) ikke længere lyser:

1. Tjek sikringen på bagsiden af opladeren, og udskift den om nødvendigt.
  2. Tjek sikringen og RCD'en i sikringsboksen.
  3. Test opladeren i en anden stikkontakt.
  4. Tjek, at kablet er sat helt ind i og låst fast i opladeren.
  1. Hvis type 2-kablet ikke låses op, efter at opladningen er stoppet, eller hvis det ikke kan tages ud af go-eChargeren: Tjek i din app, at funktionen "Lås kabel op" ikke er sat til "altid låst".
  2. Hvis det ikke er tilfældet, skal du sørge for, at type 2-kablet er sat helt ind i opladeren (op til stoppet). Sluk for strømforsyningen til go-eChargeren. Tænd for strømforsyningen igen efter ca. 10 sekunder. Kablet bør være låst op senest efter 60 sekunder.

Bilens batteri er enten næsten fuldt eller for koldt. Derfor begrænses ladeeffekten automatisk.

Bemærk, at standardindstillingerne for LED'erne er beskrevet nedenfor!

LED-ringen lyser i regnbuefarver = opladeren starter. Hvis opladeren ikke kommer ud af denne tilstand, kan WLAN-signalet blive forstyrret. Fjern mulige kilder til interferens (f.eks. enheder med WLAN mesh-netværk)

LED'erne lyser gult = Bilen er tilsluttet, oplades ikke.

LED'erne lyser blåt/hvidt = Opladeren skal aktiveres (via RFID eller app).

4 LED'erne lyser rødt (kl. 3, 6, 9, 12) = Norge-tilstand. Jorddetektion deaktiveret.

LED'erne lyser grønt = opladningen er færdig.

5 LED'erne lyser grønt øverst = indlært RFID-chip registreret

5 LED'erne lyser rødt øverst = ukendt RFID-chip

LED'erne lyser rødt øverst, lyserødt nederst = RCD har registreret en fejl. Opladeren har registreret en reststrøm >= 6 mA og går i fejltilstand. For at bekræfte fejlen skal du trykke på genstart i appen eller trække stikket til go-eChargeren ud og sætte det i igen. Om nødvendigt kan ladestrømmen reduceres, men tjek også den anvendte stikdåse.

LED'erne blinker rødt = generel fejl, se fejlkoden i appen

LED'erne lyser blåt/rødt = fasefejl. Tjek fremløbet, eventuelt er der kun 2 faser. Prøv i en anden stikkontakt. Hvis der ikke vises nogen funktion, sættes opladeren til.

LED'erne blinker rødt øverst og lyser fast gult/grønt nederst = jordingsfejl. Tjek forsyningsledningens jordforbindelse, og test om nødvendigt i en anden stikkontakt.

Hold nulstillingskortet i opladeren = hele cirklen skal lyse rødt. Hvis kun 5 LED'er øverst lyser rødt, er nulstillingskortet ikke blevet indlært.

1. Kortet er endnu ikke blevet indlært.
  2. Det skyldes brug af en forkert frekvens. Brug en chip/et kort med den rigtige frekvens på 13,56 MHz.
  1. Prøv at oprette forbindelse via en anden mobiltelefon.
  2. Hvis dette ikke lykkes, skal du tage opladeren fra strømforsyningen og derefter tilslutte den igen.
  3. En anden mulighed er at nulstille opladeren ved hjælp af nulstillingskortet (medfølger – nulstil til fabriksindstillinger).
  1. Tjek opladerens hotspot "go-e-00xxxx".
  2. Hvis "go-e-000000" vises, skal du kontakte support og sende fotos af bagsiden af opladeren samt af nulstillingskortet.

Bemærkning til låneenheder: Hvis du har modtaget en låneenhed fra os, er hotspot-displayet "go-e-000000" normalt og kan ikke ændres. Du kan finde yderligere oplysninger i de dokumenter, der følger med den lånte enhed.

1. Sørg for, at du har indtastet både netværksnavnet og adgangskoden korrekt (brug store og små bogstaver).
  2. Undgå at være for langt væk fra routeren (eller adgangspunktet). WiFi-modtagelsen af opladeren er bedst, når opladeren vender fremad eller til højre for routeren eller adgangspunktet.
  3. go-e-Chargeren kan ikke tilsluttes eller betjenes med 5 GHz WiFi-netværk.
  4. Der kan opstå en IP-adressekonflikt, hvis dit wi-fi-netværk bruger samme IP-rækkevidde (192.168.4.xxx) som go-e-oplader. Opladeren angiver, at den er "tilsluttet", MEN den kan ikke kommunikere med skyen. I dette tilfælde skal IP'en for dit netværk derhjemme ændres, da den ellers ikke vil kunne oprette forbindelse til skyen. Hvis du ikke ved, hvilket IP-område dit netværk har, skal du kontakte din internetudbyder eller producenten af din router.
  5. I nogle tilfælde er det muligt, at go-eChargeren ikke kan styres via et mesh-netværk. Dette er implementeret forskelligt af hver enkelt producent af netværkstilbehør, og derfor kan vi ikke garantere generel kompatibilitet med mesh-netværker. I tilfælde af forbindelsesproblemer med et aktiveret mesh-netværk skal det derfor kontrolleres, om opladeren kan styres uden problemer via WiFi uden mesh-funktionalitet.

Vi fraråder brug af mellemrum i WiFi-navnet, da dette i sjældne tilfælde kan medføre tilslutningsproblemer. Derfor er det i øjeblikket ikke muligt at indtaste et WiFi-navn med mellemrum i go-eCharger-appen via tastaturet.

Hvis du stadig ønsker at tilslutte opladeren til et WiFi, der har et mellemrum i navnet, skal du gøre følgende:

1. Indtast navnet på WiFi'et, inklusive mellemrum som tekst i en anden app (f.eks. i noterne), og marker og kopier teksten.
  2. Skift derefter tilbage til go-eCharger-appen. Indsæt det kopierede WiFi-navn, og gem.

[Translate to Dänisch:]

Bitte suche in den Einstellungen deines Smartphones nach der go-e Charger App und prüfe ob die App alle Berechtigungen hat, um die lokale Verbindung (das Lokale Netzwerk) zu erkennen. Erst wenn die App diese Berechtigung hat, kann sie auch die Verbindung von deinem Smartphone zum Hotspot des go-e Charger erkennen.

[Translate to Dänisch:]

Zeigt der go-e Controller deinen go-e Charger V2 nicht an, ist das kein Grund zur Sorge. Wichtig ist, dass der go-e Charger in seinen Einstellungen den go-e Controller als “Verbunden” anzeigt und auch Werte übermittelt werden. Gehe dazu einfach in der go-e App auf deinen go-e Charger, dann auf "Einstellungen". Wähle in den Einstellungen “go-e Controller” aus. Hier solltest du den go-e Controller unter “Verbundener Controller” sehen.

Hjalp vores vejledning dig ikke med at løse dit problem?

Så kontakt vores supportteam, som kan tilbyde dig en passende løsning.

Udfyld venligst kontaktformularen, og forklar, hvad du har brug for hjælp til. I teksten skal du også oplyse opladerens serienummer (findes på bagsiden af opladeren eller i appen). Ideelt set bør du også angive dit telefonnummer, så vores supportteam kan kontakte dig på telefonisk, hvis det er nødvendigt.

Hvis du mener, at din enhed skal sendes til os med henblik på service, bedes du sende ovenstående oplysninger pr. e-mail til office@go-e.com for at fremskynde processen. Vedhæft et foto af bagsiden af din go-eCharger (seriemærkat), en kopi af opladerfakturaen og din aktuelle adresse.

Nogen spørgsmål? Vi vil med glæde hjælpe dig!

Skriv til os direkte, eller kontakt vores telefonsupport.

Vil du tillade Google ReCaptcha?

Tillader inkludering af ReCaptcha for at hjælpe os med at identificere dig som en menneskelig person. Ved at tillade denne funktion accepterer du aftale om beskyttelse af personlige oplysninger fra google.